Перейти к основному содержанию
Україна
Святий краю, рідна земле, моя батьківщино, нізащо тебе не кину, моя Укріїно, і багаті чорноземи, і поля квітучі, що приносять в кожну хату усе лиш найлучше. Синє небо, бурна річка тече поза гаєм, але боляче те знати, що це все втрачаєм. Всі будують, розвивають мегаполіс міста, але хто залишить землю святу, рідну чисту!? Хто покине намагння мати усе краще, хто поверне гарні краї - будь-хто не ледаще. Кожен може повернути до краси руїни, те що залишилось з тої, нашої Вкраїни. Ті багатства і простори, чорне, вільне море, ті чарівні рідні гори, ті ліси і поле... Все що рідне і красиве, все що в серцях вічне, хто поверне чисту землю, людям на довічно!
Сильно...Даже очень сильно..И тема актуальная.
еще одно подтверждение Вашего таланта. Умница, дочка!
Огромное спасибо! Приятно подниматься в ваших глазах)
Олюшкин, даже я, с трудом понимающая украинский язык, поняла, что стихотворение прекрасно. А главное, прекрасна душа, вложенная в это произведение, ведь стихи - литературное воплощение нашей души. С уважением и теплом, Ольга.
Спасибо) Очень приятно)) Мы тёзки..и мне приятно что мой стих помогает понять душу...мою и тех у ког она похожа на мою...
Оленька, очень хорошее стихотворение.Мне понравилось.Умничка!
Слава Україні рідній! Батьківщина перш за все! Подолаємо колись ворогів наших лютих, імперіалістів клятих всіляких та побудуємо святу країну Україну на землі предків наших! Свято в це вірую! Дякую за такий патріотизм! :kissing: :flower: :wave2:
Я свято вірю в те, що наша країна відродиться тих руїн які є зараз!
Дважды пропустила буквы, ударение поставила неправильное) Что за "найлучше"? Есть "найкраще")))))))) А в целом - патриотично):-)
ну..как вышло) со временем улучшу)