Перейти к основному содержанию
ІЄРОҐЛІФ. ПРОЧИТАТИ ГОДІ...
Сьогодні місто чисте як гірський кришталь Дощами щедро перемите сталеве небо нахилилося. Грааль на мить з'явився. Кров пролита на денці чаші... День згаса в багрянець листя оповитий. Вітрисько в парку ще гаса, але стриножений, прибитий... А ніч - тривожна, квола і пуста. Чека на подорожнього пустеля. Там істина ховається проста - Піднятись вгору заважає стеля скляна, прозора як гірський кришталь дзвенить дощами перемита... Мовчить сталеве небо, лиш Грааль на мить озветься. Кров пролита стікає в чашу... Цівочка тонка малює ієроґліф - Прочитати годі... ©2004 Ingvar Olaffson
Ваша прада- кров'ю написаний ієрогліф, бере свій початок в безмежжі і туди витікає= де ж нам прочитати, якщо ми так обмежені в своєму сприйнятті... кожна зустріч з Вами приносить щось нове. :wink4: :wink4:
Красота образов, столь удачное изх сочетание впечатляют и завораживают. Я попробовал на русском написать ответный стих, используя образы: грозового неба, багряной листвы и Грааля. Все меркнет по сравнению с Вами. Определенно, в "Сенаторский отчет" и "Сенат рекомендует". Только, оно очень тревожное.
Тревожное, это так. Но ведь, когда пишешь никогда не знаешь... Спасибо, Евгений, за внимательное прочтение и за добрые слова. Искренне, Ингвар.
Дякую за лінк. Залишив свій відгук. Щиро. Ваш Інґвар.