Перейти к основному содержанию
Время лечит
Хай йому морока! Що мені робить? Дівка чорноока кинула любить. Мабуть я втоплюся_ Нащо те життя, Коли так дивлюся Журно в майбуття? Очерет високий Вітер колиха. Річенька глибока. Ніченька тиха. Спробував топитись: Кинуло у піт... Пильно став дивитись На широкий світ. Гарно жити,Боже! Навкруги - краса... Не топитись може? Буду жити сам. Роки пролетіли, Мов єдина мить. Скроні посивіли, Серце не болить. Помирати рано Хай не тягне Вас: Всі душевні рани Вилікує час!
Понравилось.
Это лучше,чем резать себе вены. Спасибо,что зашли.
Хороший стих !
Чем?
Чудовий роздум. І то вірно, як жити з ким попало, то краще одному.А час лікує, тільки не повністю, і не від усього, заганяє в глибину і там до нестями муляє. А вірш сподобовся. Читається легко, хоча тема глибока, запрощує до роздуму, зворушує почуття! З повагою!
Згоден. Дякую. З повагою Микола
ЧУДОВИЙ вірш викликав у мене певні емоції: Вилікує час, Та зів'януть квіти... Сказано про нас: "Кохали наче діти..." Одна-єдина мить - Кінець тепер коханню. У сердці лишь болить В житті розчарування... Та час мина, Минають дні і ночі... Ти досі спиш одна, І досі мокрі очі... Нас вилікує час. Мої схова страждання... А в сердці раз по раз Болітиме кохання! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Спасибо большое! Все-таки не лечит... Или не до конца.
время вечно)) оно лечит... иногда мы не успеваем дожить просто...
Остроумно.
" Не верю я, что время лечит - мне грустно и на склоне дней, что сохранить не смог навечно я сказку нежности твоей." Эти стихи Юрия Белова вспомнились мне после Ваших.http://www.stihi.ru/avtor/belovmailru Это его страничка на Стихире. Рекомендую!
Болезни бывают излечимые и другие. В описанном мной случае объект как бы не заслуживал "неизлечимости". Такая вот тема. Спасибо.