Перейти к основному содержанию
Любовь...
Це моя перша проза, не засудіть суворо, я просто спробую) Що ж..почну.... Мені усього 13 років, але я за цей короткий, дитячий можно сказати вік, навчилась багато чому: як жити самостійно та як вирішувати доволі складні проблеми! Найбільшою проблемою, на мою думку, є закоханість..особливо дитяча) От, наприклад, у меня було дууууже багато таких ніби "кавалерів" в молодших класах...Бігала за ними...ніби страждала...аж смішно зараз)) От на даний момент у мене є коханий! дуже його люблю...і не можу це назвати дитячою забавкою! Це вже серйозно) Хоча з Максом часто сміюсь як маленька...Це розслабляє і дає можливість стати малесенькою дівчинкою..без турбот) Так мені цього не вистачає зараз...хочеться в дитинство повернутись..Хоча мама і досі мене маленькою вважає! Так...багато заговорилась..отже найголовніше: часто ми, маленькі діти з 11-12 років хочемо здаватись дорослими...закохуємось...але ж це навіть смішно і дивно) Ми ще малі і дурненькі..не розуміємо життя..хоча і в 13 не особливо дорослі..хоча вже інші погляди на життя з’являються! Я зараз ніби доросла...але так хочу стати маленькою... Любі мої! Не поспішайте дорослішати! Довше будьте дітьми! Дитинство це прекрасно!))*
Оля, і дитинство прекрасно, і любий другий вік,не гірше, важко тільки дуже стареньким, коли їх діти покидають, або, коли вони самі собі портять життя, починаючи всіх ненавидіти, та про це зараз не будемо, це інша тема, і дуже складна. Що до кохання, то це правда, але, те, що в дитинстві вважаєш коханням, в доросломі віці з погляду назад,сприймаєш зовсім інакше. Тож головне - мати голову на плечах, не натворити помилок. Кохання - важка праця, труд на собою і відношеннями, інакше все завершується дуще швидко. А стосовно твоєі спроби в прозі, то вийшло добре. Тільки трохи перескочуєш від основної думки, саме на неї треба нанизувати. Яка була основна думка? Проблеми, чи закоханність, чи - не поспішайте дорослішати? Я думаю, що останнє, а раз виникли питання, значить десь не дотянула десь. Тож не зупиняйся, спробуй ще раз.А взагалом, молодчина! Да, трохи не забула, для мами ти завжди залишишся дитиною. От бачиш, зачепила ти мене, як читатча, хочеться розмовляти про кожне сказане слово, значить виходить.
ОООу.....дуже рада що вам подобається=)) Я на успіх в прозі навіть не сподівалась..але..ось результат: біль менш виходить=) Я дуже рада)
Оля,это супер.Поздравляю с первым успехом в прозе!!!Если честно,я не ожидал от тебя таких глобальных мыслей.
Спасибо) Ого..не надеялась одержать такую оценку....рада безумно)
Коротко написано, але дуже змістовно! Молодець, Олю! Мені дуже сподобався твій перший прозовий твір! Що ж буде далі! Успіхів тобі та натхнення! Зі щирою повагою, О.Л.
Не знаю украинский, но прочитала с удовольствием мысли 13-летнего человечка, который других деток учит мудрости. И сюда же приплюсовывает взрослых - подольше оставайтесь детьми.
Оленька, мне очень понравились Ваши рассуждения. Пусть у Вас всё сложится в жизни прекрасно, чтобы никогда не покидало Вас вдохновение.
спасибо огромное=) спасибо что зашли=)