Перейти к основному содержанию
Сенс життя
Літо! Пора відпочинку та розваг! Але 50-70 відсотків дітей(підлітків) сидять за комп’ютером! В соціальній мережі ВКОНТАКТЕ! я сама часта гостя там=) Але я почала помічати що сучасні дівчата перестали цікавитись стосунками (справжніми стосункми) їм все заміняє онлайн спілкування! От візьмемо вчорашній день! Субота! Звичайний вихідний! Але вчора почитавши кілька звітів психологів на юнацьких сайтах я задумала про сенс життя! Там йшла мова про таке як: - уявімо що розійшлась пара; раніше дівчата страждали..писали вірші хлопцеві(або хлопець дівчині) та дзвонили..намагались помиритись...а зараз романтика зникла! Зараз кожен з цієї пари думає: який би статус поставити ВКОНТАКТІ щоб це подіяло на того хто покинув! Це жахливо..це мене вражає...=((( - або ще таке: раніше всі гуляли на подвір’ї компаніями, ходили в кіно..а зараз що?! Спілкування в скайпі( а що..обличчя бачимо, голос чуємо..СПІЛКУВАННЯ) але....це жах(( і так само кіно: раніше похід в кіно зближував людей..давав їм шанс більше спілкуватись..а зараз що?! подивився онлайн фільм і обговоруєш його з другом по КОНТАКТУ! Я сама так вчиняю...і нічого з собою не можу зробити!Це втягує...мені навіть стає ліньки на вулицю вийти=) Хоча....зараз же 21 століття!)) Це ніби нормально!)) Хоча це лякає! Так...відійшла від теми...отже щодо стосунків....це не нормально! Це жах......кошмар! Так само і колись робила...КОЛИСЬ! мені було боляче..і замість того щоб поліпшувати свій стан, змінюватись я страждала і думала: який би статус поставити щоб йому(колишньому) насолити.....?! саме так зараз і вчиняють! Я навчилась..статус може бути: я щаслива! а на справді в душі чиниться щось інше! ДІВЧАТА! не треба думати про подібне! Требя думати про майбутнє..не ВІТРУАЛЬНЕ, а РЕАЛЬНЕ! Адже сенс життя це...а що це....для всіх це своє=) Для мене це жити=) просто жити=) а те як жити це покаже час! Я думаю що спілкуання онлайн це звісно добре, але не треба відриватись від реалій..хоча інколи реальне життя жорстоке, але нам треба жити реально! Без віртуального світу!))
В принципе я с вами согласна. Хотя и романтика в отношениях, и уход от реальности с помощью интернета зависят от характера самого человека. Например, я пишу стихи и посвящаю их близким людям, в то же время у них не возникает мысли написать мне хвалебную оду. Просто они выражают свое внимание по-другому.
просто меня эта тема цепляет..вот решила своё мнение высказать!
Конечно, Оленька, Вы правильно рассуждаете. Виртуальный мир интересен, но он должен быть разумно дозирован, не должен поглощать человека полностью, не должен становиться смыслом жизни. С уважением, Светлана.
просто я по себе замечать стала что меня виртульный мир поглащает! надо браться за себя! Спасибо что зашли!
ЗдОрово!!!У тебя хорошо получается проза.Есть куча грамматических ошибок,но это не важно по сравнении со слогом,смыслом....В общем,мне очень понравилось
Дуже чітка позиція автора та актуальність теми справили на мене доволі приємне враження!)
Долго собиралась это прочесть,в украинском не сильна,прочитала добросовестно до конца и согласна с оценками тебе проставленными-это хороший творческий труд.Умница!Твоя /муха/ :wave2:
Оце добре! хоть i трохи розумию украiнську мову, так усе прочитав, кажу: гарно!!! и верно!!!