Перейти к основному содержанию

Комментарии автора Rodoslav

Леся, якщо не читали Антонича подивіться, гадаю не пожалкуєте. http://poetry.uazone.net/antonych/ Вірші його неймовірно прекрасні. ПІСНЯ ПРО ВІЧНУ МОЛОДІСТЬ Запрягти до саней чотири чалі коні і в чвал, і в чвал! Заіржуть баскі бігуни на реміннім припоні, аж луна відіб’ється від скал, від скал. Тріснути батогом на вітер буйний і вдаль, і вдаль! Наші очі далеччю гартуймо, а серце куймо на сталь, на сталь. Ударять у срібну рунь золоті копита, мов грім, мов грім. Повними грудима будемо вітер пити, під дахом синього неба наш дім, наш дім. Снігів завмерлу тишу вигуком розпороти: нема турбот! І сонцю ми поженемо навпроти, бадьорі, радісні, в галоп, в галоп. Запрягти до саней чотири чалі коні і в чвал, і в чвал! Навпростець переїдемо всі перепони, здобудемо життя фінал. Розпускають коні сиві гриви, пара з уст, мов дим. З рвучим вітром буйногривим! Бути вічно юним, вічно молодим!
Rodoslav     ***
В нього надзвичайне почуття гумору. Коли я писав Вам в мене також "злизнуло". Я трохи повесилився, подумав, що так і мусило статись:) Але потім взяв і написав все знову, правда вже обачливо писав в блокнот. А він взяв і злизнув у вас. Інколи він нагадує маленьку дитину. Якщо можна, дайте почитати Ваші Ілюзії. А я дам Вам посилання на свої http://rodoslav.sumno.com/
Прекрасный ритм. Чудесные метафоры. Браво!! Честно, редко хвалю, фигни разной много. Жаль что не могу почитать еще, ссылки нет.
Конечно выживет. Интересно на что ставит странник бездушный, на выживет или не выживет ?
Да, плохо Вам было очень. Но ведь наверняка уже смеетесь. Насчет стиха - складно и кратко.