Перейти к основному содержанию
Квіти у небі
[flash=,]http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/0/38/280/38280558_bb632ce37…] За хатою сонце сідає, Заходить за поле,за обрій. Востаннє промінчиком грає Та весело землю ласкає. Люди вже спати хотять; Тваринки заплющують очі; В саду вже і яблуні сплять, А в небі хмаринки тремтять. Здеється,що все зупинилось, Планета заснула на мить, Небо промінням іскрилось, І поле немов загорілось. Але мить промайнула мов вітер... На небі зіркИ виростали. Все небо немов би у квітах, Все небо зіркАми залито. Ці квіти у небі палали Полум'ям сизо-біленьким, Промінням тонким і маленьким, А вранці....квіти розтали.
Андрійко, вірш чудовий. Зустрічаються не точні рифми, та взагалом вірш від цього не страждає. Ти молодець. Дуже рада, що можу читати твої вірші украінською мовою, сумую по Україні. Вдачі тобі, з повагою!
Дякую Вам,Леся
Дуже гарний вірш!
Спасибо.С уважением.Андрей.
Очень красиво звучит. Молодец!
Спасибо,Светлана
Гарний, мелодійний вірш. Дякуємо, що приєднались. Вірш додано до нашої сторінки. Згодом буде опублікований на всіх сайтах де є наша сторінка.
Андрію, Ви будете брати свої авторські екземпляри? Пишіть: grifer5223@yangex.ru grifer5223@mail.ru З пов. редакція Клубу Україномовних Поетів Сучасності