Перейти к основному содержанию
РАНОК
http://foto-cvetov.com/oduvanchiki/oduvanchiki_4.jpg
Кульбаби жовтенькі обабіч дороги Тихо плескають в зелені долоні, Гаї і діброви простелені долом, Ставки і озера дивляться вгору. Хмари і сонце проміння в них миють Далі безмежні долиною линуть. Промінь ласкавий обличчя пестує, Зірка вечірня в хмарині ночує. Роси упали на трави й покоси, Вітер легенько берізку лоскоче. В лугах веселкових верби плакучі Коси полощуть в росах блискучих. Синь піднебесна з гори аж під ноги Лагідно лине через пороги. Пахне покосом, і пахне росою, Ранішнім сонцем, і з хмари водою. Радісний ранок в небо здіймається, Ніби матуся з малечею бавиться. В вітах зелених пташки просинаються, Весело тьохкають, з ранком вітаються. Глянеш навколо і сердце всміхається, Що на Вкраїні день так займається. В жодному краї такого нема,, Бо Україна на світі одна... http://www.playcast.ru/view/2038137/d04e1ada30f39bbfea4f0d49c2853e39403…
Дуже теплий, яскравий вірш. Читаєш та уявляєш себе серед ранкового раю. З теплом. :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :rosebul: :rosebul: :rosebul: :flower: :rosebul: :rosebul: :rosebul:
РАДА, ЩО ЗНАЙШЛА РІДНИХ ПО ДУХУ, ЩО ВИ ЗНАЄТЕ МОВУ, БУДЕМО СПІЛКУВАТИСЯ, З ПОШАНОЮ ДО ВАС, ЛЕСЯ
Привіт, радий теж знайти Українку , та ще й З таким Українським ім'ям! _ Дякую зв відгук! Я вітправив свій відгук тобі , та незнаю чи спрацювало, на цьому сайті мій браузер глюче . Свій твір писав разів десять поки він нарешті з'явився на сайті. _ Вибач , що відразу на " ти " не спитавши дозволу. З пов.
ПРИВІТАННЯ! ЗЕМЛЯ Ж КРУГЛА, ТО Й ЗУСТРІЛИСЬ! ХАЙ БУДЕ НА ТИ. ЯК У НАС КАЖУТЬ: "НЕХАЙ, ШОЧ ГІРШКОМ ВЕЛИЧАЮТЬ, АБИ У ПІЧ НЕ СТАВИЛИ. РАЗ Я ВІДГУКНУЛАСЯ НА ТВІЙ ВІРШ, ЗНАЧИТЬ СПОДОБАЛОСЯ. НЕ ДАРОМ МУЧИВСЯ! ВДАЧІ ТОБІ!
Ļoti skaisti, bēt es māz ko saprotu. Очень красиво, но я мало что поняла. С уважением, Ольга.
РАЗ КРАСИВО, ЗНАЧИТ ХОРОШО, СПАСИБО, ЧТО ЗАШЛИ В НАШЕ УКРАИНСКОЕ УТРО.
Леся, пречудовий вірш, справді, така країна одна в світі!! Наша Україна рідна!! :wave2: :rosebul: :rosebul:
ДУЖЕ РАДА, ЩО ВАМ СПОДАБАЛОСЬ, ВЗАГАЛІ ДУЖЕ СУМУЮ, ВИДАЄТЬСЯ ТІЛЬКИ КІЛЬКА РАЗІВ НА РІК ПОБУВАТИ НА БАТЬКІВЩИНІ. ЗАХОДЬТЕ НА МОЮ СТОРІНКУ, БУДУ ДУЖЕ РАДА, ВДАЧІ.
Чую смуток і біль, так наче Ви далеко от краЇні. Вірш дуже сподобався. З теплом. Григорій.
ДІЙСНО! ВЖЕ 34 РОКИ БЛУКОЮ, ЗАРАЗ В СТАВРОПОЛЬСКОМУ КРАЇ.НИТОЧКА ЗА ГОЛОЧКОЮ. А ВІРША ПИСАЛА - ЇХАЛИ НА 40 ДЕНЬ ПО МАМІ, ПОЧАТОК ЧЕРВНЯ, ДИВОВИД ЗА ВІКНОМ, КУЛЬБАБИ, НЕБО... І СМУТОК НЕМІРЯНИЙ.
Мелодично, красиво!
СПАПИСИБО!
Леся, прекрасное стихотворение, льётся прямо! Вот что значит родной язык! И что значит Родина для человека. Для каждого, практически, из нас она самая лучшая и конечно же - единственная! :love:
Приятно, что вы оценил стих на украинском языке. С ув.
Искренне завидую (самой что ни на есть белой завистью) Вашему умению владеть украинским поэтическим словом! Браво! - говорю это как поэт! С искренним уважением, Игорь Витюк.
Дуже Вам вдячна за теплі слова! З повагою.
Леся, якщо не читали Антонича подивіться, гадаю не пожалкуєте. http://poetry.uazone.net/antonych/ Вірші його неймовірно прекрасні. ПІСНЯ ПРО ВІЧНУ МОЛОДІСТЬ Запрягти до саней чотири чалі коні і в чвал, і в чвал! Заіржуть баскі бігуни на реміннім припоні, аж луна відіб’ється від скал, від скал. Тріснути батогом на вітер буйний і вдаль, і вдаль! Наші очі далеччю гартуймо, а серце куймо на сталь, на сталь. Ударять у срібну рунь золоті копита, мов грім, мов грім. Повними грудима будемо вітер пити, під дахом синього неба наш дім, наш дім. Снігів завмерлу тишу вигуком розпороти: нема турбот! І сонцю ми поженемо навпроти, бадьорі, радісні, в галоп, в галоп. Запрягти до саней чотири чалі коні і в чвал, і в чвал! Навпростець переїдемо всі перепони, здобудемо життя фінал. Розпускають коні сиві гриви, пара з уст, мов дим. З рвучим вітром буйногривим! Бути вічно юним, вічно молодим!
Дякую за візит. Тільки з"явмться вільна хвилинка, зайду почитати! З повагою.
Маю чудову нагоду привітати вас з гарним віршем...Олександр
Дякую, рада, що завітали!
Превосходно!)) Леся,мне так у Вас на странице приятно!)) :smile3: :flower:
Иллайя, а как мне приятно, что Вам приятно! :spineyes: :kissing:
Вот и хорошо нам с Вами в нашей приятности!:)) :smile3: :flower: