Перейти к основному содержанию
Рідну землю свою я кохаю
Автор: Евгений Кедров Жанр: Лирика / гражданская Рідну землю свою я кохаю, І річки, і ліси і лани, Я ріднішого краю не знаю, Україно, зоря моя - Ти… Ти мене надихаєш на вірши, І я славлю, і славлю тебе, Ти дорожча мені за все інше, Задля тебе готовий на все, Незалежна моя, суверенна, Ти душі моїй щира любов, Що клекоче, що сила силенна Все життя в мені знову, і знов, І зростає, зростає кохання, І немає межі йому, ні, Я не знаю ріднішого краю, Україно, любов моя - Ти! 30.08.2008г. © Евгений Кедров, дата публикации: 29.01.2012 г. в 15:34 Свидетельство о публикации: № 6963-241211/20120129
Шаную! Дякую за вірші! С теплом, Алекс.
Слава Україні!! :cheers: :wave1:
Слава Україні!
Героям слава!! Навіки слава!! :cheers:
Евгений, не ожидал....Кедров и хохол. Женя, я сам, Кубанский казак, а все мы, выходцы с Украины. И до сих пор, у нас балакают. Конечно, это уже не чисто Украинский язык, но, мне близок и понятен. и Украинские песни, они вошли в мою душу. И "Ридна матэ моя" в исполнении Дмитрия Гнатюка, это настолько моё!!!! Спасибо. С теплом.
Леонид, до 1932 года на Кубани проживало 75% украинцев, но иуда Сталин сделал свое черное дело Голодомором, расстрелами, переселениями в Сибирь, выбил украинский этнос, записали оставшихся украинцев русскими... Слава Украине, Казачеству Запорожскому, Казачеству Кубанскому(потомкам славного Запорожского войска) Слава тем козакам, которые до сих пор помнят корни свои... :cheers:
Дякую Вам за цього вірша. Бо де б ти не знаходився, любов до рідної землі, до рідного краю, це не тільки високі слова, це те, що гріє, смутить і радує. Вдачі Вам.
Леся, вдячний Вам за відгук! Бажаю і Вам найкращої долі та успіхів всіляких! Слава Україні!! :kissing: :love: :cheers: